Junta Directiva

Aquí podem trobar tots els nostres membres de la Junta directiva d'ARHS, una junta encapçalada pel president Albert Oliveras, seguidament hi trobem en Gregori Conill com a vicepresident i coordinador. Tots dos tenen una gran experiència tant com a jugadors i com entrenadors d'aquesta modalitat. L'Albert va ser un dels principals amics fundadors de la nostra entitat, ja fa més de 13 anys que és coneixedor i practicant d'aquest esport. En canvi en Gregori no fa tants anys que està involucrat en aquesta entitat directament però sempre ha estat un pilar fonamental perquè el nostre club seguis en peu avui en dia.

A part, trobem en Vicenç Conill (Tresorer i comptable), a la Silvia Suárez (Secretaria) i a la Neus Arqué (Màxima responsable de logística d'hotels, equipacions i transport a part de ser vocal de la junta directiva), els tres fan una feina excel·lent la qual no és tan present com els altres però que és imprescindible per una bona coordinació i funcionament de la nostra entitat.

Per últim, tenim els tres membres més importants pel bon funcionament dels nostres equips, per una banda tenim en Jaume Mayol i l'Andreu Morata, els dos són adjunts de coordinació amb en Gregori i porten la direcció tècnica i per l'altre tenim a la gran ex-internacional amb la Selecció Espanyola Absoluta Femenina Anna Pi que farà les tasques d'assessorament tècnic. Tant l'Anna, en Jaume o l'Andreu seran peces claus pels nostres èxits.