Entrenadors d'ARHS

Aquest any, hem volgut agafar una nova categoria per nosaltres, la categoria Aleví. Aquesta per primer any constarà amb dos equips femenins de la nostra entitat.

Els entrenadors d'un dels equips seran la Laura Villegas i en Pablo Guijarro, dos joves amb moltes ganes de poder ensenyar tot el que saben a les més petites. 

 

L'altre equip estarà dirigit per dues joves jugadores del nostre cadet femení com són la Meritxell Baró i la Sandra Bautista, estem segurs que tots dos equips aprendran i s'ho passaran d'allò més bé.

 

El nostre equip infantil femení serà dirigit per l'Àlex Hernández i en Sergi Colchón, dos joves nous en el club amb moltes ganes d'ensenyar i aprendre. Estem segurs que seran dos grans entrenadors. 

 

El nostre equip infantil masculí serà dirigit per en Sergi Viver i en Gerard Conill el qual amb els seus dos anys d'experiència com entrenador l'estarà ajudant. En Sergi és un noi jove amb moltes ganes de poder ensenyar tot allò que sap i més als més petits.

 

Un dels dos cadets femenins el portaran les joves jugadores del club Èlia Castillo i Marta Amores. Totes dues tenen una àmplia experiència en aquest esport i de ben segur que els demostraran tot el que saben a les noies.

 

L'altre cadet femení trobarem a una coneguda parella com és l'Albert Oliveras i en Gregori Conill, molts anys junts ensenyant la seva experiència i tots els valors i  que vol transmetre el nostre club. 

 

El cadet masculí per tercer any consecutiu i gràcies els seus èxits obtinguts estarà un any més en Gerard Conill, aquest any amb l'ajuda d'en Carles Massot. Des del club estem segurs que aquests dos entrenadors faran un gran "tàndem" i podran ajudar a seguir construint un gran grup unit, lluitador, amb ganes i il·lusió.

 

El juvenil femení hi trobem un vell conegut d'aquesta categoria com és en Gregori Conill (quatre temporades portant juvenil femení entre altres equips). Aquest any la seva ajudant serà la mítica jugadora del club Mireia Rodríguez, una autèntica exemplar del nostre esport. Els dos crearan un grup meravellós segur.

 

El juvenil masculí serà dirigit per Jaume Mayol i Gregori Conill. En Jaume és un home amb seny, confiança i amb una gran experiència en aquesta modalitat. De ben segur faran que aquests joves disfrutin moltíssim i competeixin en aquest esport.

 

En el sènior femení hi trobarem a l'Andreu Morata, la seva experiència en l'handbol platja i la dedicació envers aquesta entitat serà clau perquè aquest equip pràcticament nou pugui ser en poc temps un referent. 

En el sènior masculí hi seguirem trobant un any més un dels staffs més demanats en aquesta modalitat, l'Andreu Morata i en Gerard Martorell. Uns autèntics referents alhora de portar un equip tant dins com fora de la pista.